[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Vil du starte din egen forretning?

Vil du gerne være selvstændig men har endnu ikke taget springet? Er du træt af at se folk omkring dig tage springet og her sidder du stadig i dit corporate job? Savner du at gøre tingene på DIN måde og ikke have en chef som konstant bestemmer over dig og din tid? Savner du at være passioneret i det du laver og vågne op hver dag med et smil på læben?

Hvis du kan svare ja til nogle af de ting, så forstår jeg dig godt! Ikke at leve det liv vi gerne vil, kan være virkelig hårdt og ladet med en masse negativ energi og frustrationer. Det gør at vi ikke er den bedste version af os selv og det går i sidste ende ud over vores helbred, relationer og generel lykke!

Det kan være et forfærdeligt sted at være, når man egentlig bare gerne vil gøre dét, der gør en glad.

Så hvis du kender til den følelse af at ville noget mere- og som måske i dit tilfælde er at starte din egen forretning-så har jeg noget værdifuldt jeg gerne vil dele med dig. Noget, som jeg tænker kan være årsagen til at du ikke har taget springet som selvstændig.

Jeg har nemlig fundet ud af at der er 3 essentielle ting som er det der skal til for at blive selvstændig. Og hvad er det så, tænker du måske? De rigtige kompetencer? Den rigtige sum af penge? Den rigtige viden? Faktisk ikke. Det er noget helt andet.

Er du klar til at høre hvad det er? Godt så!

Det tre ting du skal have når du starter din forretning er: klarhed, selvtillid og støtte.

Disse tre ting de afgørende faktorer når man gerne vil være selvstændig- og samtidig være en glad selvstændig!

Ser du, selvom jeg selv har været selvstændig siden jeg var 19 år, så har jeg ikke altid været glad og passioneret i det jeg lavede. Hvorfor? Fordi jeg manglede klarhed ift. hvilken forretning JEG ville have. Jeg har også mistet rigtig mange penge, fordi jeg ikke turde spørge om hjælp. Jeg undgik bevidst støtte fra andre. Jeg har i høj grad også performet langt under hvad jeg rent faktisk var i stand til at udrette, fordi jeg simpelthen ikke havde selvtilliden til at tage de skridt der skulle til.

Disse ting er dog fortid. Jeg har nu 100% klarhed i det jeg laver (og jeg elsker alt hvad jeg laver!), jeg har selvtilliden til at gå efter det jeg gerne vil og jeg er på ingen måde bange for at spørge om hjælp og få støtte fra andre.

Vil du også gerne vide hvordan du får klarhed, selvtillid og støtte, så du (endelig!) kan starte din egen forretning, så er mit 8- ugers coaching program måske noget for dig. Nedenfor har jeg beskrevet lidt mere deltaljeret hvad programmet indeholder.

Ok, let’s go!

I løbet af de 8 uger:
 • Får du hjælp til at identificere dine passioner, værdier og styrker, så din nye virksomhed passer ind i det liv du ønsker at skabe
 • Får du hjælp til at identificere begrænsede overbevisninger som førhen har holdt dig tilbage og du får i stedet nye brugbare og ressourcefulde overbevisninger
 • Du lærer hvordan du håndterer kritik og negativitet
 • Du lærer hvordan du styrker dit selvbillede så du er fyldt med selvtillid
 • Du lærer at holde hovedet koldt, når de hårde tider kommer
 • Du lærer hvordan du bygger gode relationer og bliver en haj til at netværke
 • Du lærer hvordan du sætter mål på en måde så du opnår præcis det du vil med din virksomhed
 • Du får en strategi for din forretning og du får værktøjer til at starte din forretning med selvtillid og klarhed (ikke mere uoverskuelighed!)
Når du har gennemført de 8 uger vil du:
 • Have selvtilliden til at starte din egen forretning
 • Være klar på hvilken forretning du ønsker at starte
 • Være klar til selvsikkert at dele din forretningside uden at være bange for hvad andre tænker
 • Føle dig klar til at eksponere dig selv og være synlig på de sociale medier
 • Have en handlingsplan
 • Have det godt med et netværke og skabe gode relationer
 • Have gode vaner) så du kontinuerligt har et stærkt mindset
 • Og så har du naturligvis en til at holde dig i hånden hele vejen!
 • Og hvordan foregår hele forløbet så?
 • Det har jeg beskrevet nedenfor 🙂

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”grid-layout” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”15″ margin_bottom=”10″ padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_code]Jmx0O2RpdiBjbGFzcz0mcXVvdDttaWRkbGUgY2lyY2xlJnF1b3Q7Jmd0OyZsdDtpIGNsYXNzPSZxdW90O2ZhIGZhLXBlbmNpbCZxdW90OyBzdHlsZT0mcXVvdDtmb250LXNpemU6MzZweCZxdW90OyZndDsmbHQ7L2kmZ3Q7Jmx0Oy9kaXYmZ3Q7[/fusion_code][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”circleheader” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Du udfylder “ring mig op” formularen.

[/fusion_title][fusion_text]

Når du har udfyldt formularen går der max 48 timer før du har hørt fra mig.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_code]Jmx0O2RpdiBjbGFzcz0mcXVvdDttaWRkbGUgY2lyY2xlJnF1b3Q7Jmd0OyZsdDtpIGNsYXNzPSZxdW90O2ZhIGZhLXBob25lJnF1b3Q7IHN0eWxlPSZxdW90O2ZvbnQtc2l6ZTozNnB4JnF1b3Q7Jmd0OyZsdDsvaSZndDsmbHQ7L2RpdiZndDsKCg==[/fusion_code][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”circleheader” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Dig + mig tager et kald

[/fusion_title][fusion_text]

Dette er en 100% uforpligtende samtale, hvor vi vil tale om dit mål og hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi vil derfor tale om hvad det præcist er du gerne vil opnå og hvilke forhindringer der hidtil har holdt dig tilbage. Hvis vi begge føler der er et match, går vi videre til næste skridt.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_code]Jmx0O2RpdiBjbGFzcz0mcXVvdDttaWRkbGUgY2lyY2xlJnF1b3Q7Jmd0OyZsdDtpIGNsYXNzPSZxdW90O2ZhIGZhLWVudmVsb3BlLW8mcXVvdDsgc3R5bGU9JnF1b3Q7Zm9udC1zaXplOjM2cHgmcXVvdDsmZ3Q7Jmx0Oy9pJmd0OyZsdDsvZGl2Jmd0Ow==[/fusion_code][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”circleheader” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Du modtager din velkomstpakke

[/fusion_title][fusion_text]

Som startskud for vores forløb sammen modtager du en introduktionsmail, hvor der er et link til din velkomstpakke. Der vil være materiale som skal forberede dig på forløbet.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”grid-layout” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_code]Jmx0O2RpdiBjbGFzcz0mcXVvdDttaWRkbGUgY2lyY2xlJnF1b3Q7Jmd0OyZsdDtpIGNsYXNzPSZxdW90O2ZhIGZhLWNhbGVuZGFyLWNoZWNrLW8mcXVvdDsgc3R5bGU9JnF1b3Q7Zm9udC1zaXplOjM2cHgmcXVvdDsmZ3Q7Jmx0Oy9pJmd0OyZsdDsvZGl2Jmd0Ow==[/fusion_code][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”circleheader” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Ugentlige temaer + workbook

[/fusion_title][fusion_text]

Hver uge har et bestemt tema. Du modtager det ugentlige materiale hver mandag, som du skal forberede inden vores ugentlige kald.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_code]Jmx0O2RpdiBjbGFzcz0mcXVvdDttaWRkbGUgY2lyY2xlJnF1b3Q7Jmd0OyZsdDtpIGNsYXNzPSZxdW90O3N0YXImcXVvdDsmZ3Q7Jmx0Oy9pJmd0OyZsdDsvZGl2Jmd0Ow==[/fusion_code][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”circleheader” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Ugentlige kald

[/fusion_title][fusion_text]

Hver uge har vi et 1:1 kald, dvs. du har alt i alt 8 personlige samtaler med mig gennem dit forløb. Her hjælper jeg dig med at tage de præcise skridt du skal tage for at få startet din drømmevirksomhed. Sessionerne er skræddersyet til dig og tager udgangspunkt i hvor du er lige i det øjeblik.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_code]Jmx0O2RpdiBjbGFzcz0mcXVvdDttaWRkbGUgY2lyY2xlJnF1b3Q7Jmd0OyZsdDtpIGNsYXNzPSZxdW90O2ZhIGZhLWNoZWNrJnF1b3Q7IHN0eWxlPSZxdW90O2ZvbnQtc2l6ZTozNnB4JnF1b3Q7Jmd0OyZsdDsvaSZndDsmbHQ7L2RpdiZndDs=[/fusion_code][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”circleheader” id=”” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=””]

Din drømme virksomhed

[/fusion_title][fusion_text]

I slutningen af forløbet vil du være 100% klar til at starte din forretning, så du endelig kan gå efter det du drømmer om!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]