Er du klar til at tjene GODE penge, og gøre det der skal til, fordi du nu er klar til at få det ULTIMATIVE drømmeliv som iværksætter (aka du vil IKKE længere nøjes med en halvfesen løn ELLER bytte familietid ud med arbejdstid)?!

Og er du klar til at tage massiv handling (vi taler IKKE om at knokle dig selv ihjel), sige farvel til de ekstrem irriterende tanker, som fortæller dig at du ikke kan XxX, og er du KLAR til at blive en fuldstændig ny udgave af dig selv som iværksætter?

Dette er for dig, som:

  • Er motiveret, selvkørende og er IKKE bange for at tage handling
  • Søger rådgivning, coaching og mentoring til at vækste din forretning og få et endnu bedre iværksætterliv
  • Er klar til at tage handling på ting, så du kan få VILDE resultater (herunder tjene flere penge!)

Hvad jeg f.eks. kan hjælpe dig med:

  • Planlægge og eksekvere på en forretningsstrategi, hvor DU er CEO’en og bestemmer hvordan tingene skal ske (og kommer til at ske)
  • Skabe “marketing mirakler”, så du tiltrækker de helt rigtige kunder OG hvor det føles LET at markedsføre dig selv og dine produkter
  • Transformere dit forhold til salg, så det både føles godt for dig og dine kunder (og din bankkonto)
  • Re-definere hvordan du prissætter dig selv (vi skal over i Gucci’s prisstrategi – ikke Genbrugens ;))
  • Give dine tanker og følelser en makeover, så du tager handling, er max kreativ og hvor tvivl er byttet ud med selvtillid 🙂

Sådan fungerer det

Min skræddersyet rådgivnings- og mentorforløb strækker sig over 3 mdr.
På de 3 måneder er der følgende inkluderet:

Skræddersyet 1:1 sessioner

Du får adgang til min kalender og kan booke op til 4 sessioner om måneden. På sessionerne får du hjælp til de udfordringer du står overfor, og jeg svarer på alle de spørgsmål du måtte have.

Sessionerne foregår på telefon

Ubegrænset sparring

Mellem sessionerne har du ubegrænset adgang til mig gennem app’en Voxer (en app med (tale)beskeder, som fungerer som en slags Walkie Talkie). Jeg svarer på beskeder man-tors fra 10-15.

Investering:

35.000 kr.

Hvad andre siger:

Fra 0 til en 1 mio første år som iværksætter

Jeg plejer at kalde Mette Maria min guru, og det er ikke uden grund. Hun er i den grad en af årsagerne til at jeg for 3 år siden, da jeg startede min egen virksomhed gik fra 0 til 1 mio på et år.

Hun er knivskarp og konkret i hendes rådgivning og fortæller kærligt og bestemt, hvis der er noget som ikke spiller.

Det er præcis, hvad jeg elsker ved at få Mette Marias hjælp. Den dag i dag er hun stadig min favorit go-to mentor, når jeg gerne vil vende udfordringer og salgsaktiviteter i min forretning.

Kæmpe anbefaling herfra!

– Maja Lykke, salgs- og mindsetmentor

Mette Maria har et blik for, hvad der virker, og hvad der ikke virker, når det kommer til salg.

Jeg har fuld tillid til hendes professionalisme, fordi hun gang på gang har vist mig, at hun har ret – og at hun kan pinpointe lige præcis de detaljer, jeg skal lave om for at min kommunikation og strategi virker.

Jeg tænkte ofte inden jeg startede hos Mette Maria, at det kan føles dyrt at hyre en rådgiver for at komme i mål med sine drømme. Men nu tænker jeg, at mange af os nærmest ikke har råd til at lave være!

– Louise Taarnhøj, Lulu Media

Forløbet har give mig rigtig meget, både i min personlige udvikling og i min forretnings udvikling og fremtidsplaner.

Men personligt har givet hun mig et selvtillidsboost uden lige! Stole på de beslutninger jeg tager, er rigtige og at jeg fortjener at tjene gode penge.

Tak for at give mig selvtillid i min forretning og åbne mine øjne op for andre tiltag i min forretning!

– Michelle Hansen

Jeg vil gerne sige tusind tak for forløbet!

Jeg har fået flere kunder og en bedre forståelse af min forretning og hvordan jeg skal arbejde med sociale media.

Mette Maria er utrolig positiv og en meget givende person.

Min varmeste anbefalinger!

– Edite Papalazaridou

Jeg valgte at investere i et forløb hos Mette Maria, da jeg synes jeg famlede i blinde med nogle ting. Og jeg har slet ikke fortrudt! Hun er rigtig dygtig, og super god til at rådgive og lige prikke lidt til en, så man rykker sig.

Det bedste for mig har været, at jeg hele vejen igennem forløbet, har følt at hun har været bag mig under hele forløbet, også der hvor jeg har tænkt, “det kan jeg da ikke gøre nu” (hæve priserne f.eks.) men med god dialog og mange aha’er/nå ja, gav det hele mening.

Jeg kan kun anbefale Mette Maria’s forløb, hvis du mangler sparring og udvikling!

– Birgitte Pedersen

Mette Maria’s forløb har hjulpet mig utroligt meget i min forretning.

Jeg har hele vejen igennem haft en følelse af, at hun vil mig det absolut bedste.
Lige fra starten har hun været en stor støtte og har været supergod til at sætte de ting, der har været svære for mig i perspektiv, så jeg har fået en større forståelse.

Jeg vil helt klart anbefale at købe Mette Maria’s forløb hvis du har brug for professionel hjælp. Hun ved hvad hun snakker om, det har jeg tydeligt mærket på min forretning (min omsætning er bl.a. steget med 233%)

– Dorthe Thomsen