Blog 2018-04-11T09:01:44+00:00

Iværksætteri

Produktivitet

Inspiration

Motivation

Livsstil

Selvudvikling

Sådan finder du en forretningspartner

Posted by mette on  February 5, 2018

0
Har du en forretningside, men mangler partneren? Så hop over på Amino, hvor jeg lige præcis har skrevet om hvordan man finder den ideelle partner til sin nye forretning. Du finder indlægget her.

Sådan får du mere selvtillid- ASAP!

Posted by mette on  October 8, 2017

0
Category: Uncategorized
Mangler du selvtillid i visse situationer? Så er det her indlæg for dig. Selvtillid er vigtigt i livet som selvstændig. Dog er det ikke liiiiiige altid at ens selvtillidsniveau er på sit højeste og det kan der være forskellige årsager til. Måske du har visse situationer der kan tricke din usikkerhed eller måske der er visse personer der kan tricke en usikkerhed i dig. Uanset hvad der tricker det, så er det altså bare allerfedest

Fokuser på dit potentiale- ikke din fortid

Posted by mette on  August 29, 2017

0
Category: Uncategorized
Forleden havde jeg en snak med en mega sej kvinde. Hun har virkelig gang i sin karriere, men alligevel har hun en stor lyst til at starte sit eget. Den virksomhed hun gerne vil starte er design af sko. Hun elsker at være kreativ og hun elsker sko, så hun var slet ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være det. Hun beundrede alle de skodesignere, som havde gjort noget ved deres drøm.

Få dig en not-to-do liste

Posted by mette on  June 15, 2017

0
Category: Uncategorized
Alle har to-do lister. De hjælper en til at holde styr på, hvad man skal nå, og at man forbliver produktiv. Men har du hørt om en not-to-do liste? En not-to-doliste er en liste med ting, som du ikke skal gøre (deraf navnet 😉 ) Det kan måske lyde lidt mærkeligt, men nogle gange kan man blive helt overvældet af alle de ting som man skal nå og glemmer derfor de dårlige vaner, som kan snige sig ind. Ved

Kom ud over stepperne!

Posted by mette on  May 22, 2017

0
Category: Uncategorized
Jeg har skrevet et nyt blogindlæg på Amino med titlen “if you snooze, you lose”. Det handler om at hvis du ikke tager action på din iværksætterdrøm, så kan du meget vel havne i den situation at andre har gået med din ide. Rigtig irriterende situation! Læs her hvordan du ikke havner i den situation.

Find mig her

Tidligere posts